TAMME STAADIONI PEAVÄLJAK

Reedel, 20.septembril kell 19 pannakse Tamme staadioni peaväljakul pall mängu UEFA U-17 rahvusvahelisel sõprusturniiril. Sel õhtul lähevad vastamisi Eesti ja Portugali noortekoondised.
Piletid mängule on müügil kohapeal ning hind on 3 eurot. Piletilevis on müügil ka sõpruskohtumiste pass hinnaga 5 eurot.

Laupäeval, 21.septembril kell 11-14 toimub Tamme staadionil perepäev. Kell 11.30 algavad perepäeva raames Twisteri lastejooksud. Jooksud on sõltuvalt vanusest 100 kuni 400 m pikad. Joostakse Tamme staadioni tartaankattel. Jooksudel osalemine on tasuta. Iga laps saab diplomi ning jäätise. Jookse korraldavad: Tartu Sport ja Tartu spordiselts Kalev.
Rohkem infot: www.tartusport.ee
Perepäeva kohta leiab rohkem infot Tammelinna Seltsi kodulehelt ning Facebookist.

Pühapäeval, kell 15 kohtuvad Tamme staadioni peaareenil Tartu JK Tammeka – Tallinna FC Flora. Piletid mängule on müügil kohapeal ning Piletikeskus.ee lehel.

ANNELINNA KUNSTMURUVÄLJAK

Laupäeval, 21. septembril kell 13 kohtuvad Annelinna kunstmuruväljakul Tartu FC Helios – Tartu JK Welco X III liiga meeskonnad.

Pühapäeval, kell 17 võtavad omavahel mõõtu Tartu JK Welco II – JK Sillamäe Kalev II liiga meeskonnad.
Kohtumised Annelinna kunstmuruväljakul on pealtvaatajatele tasuta.

TURU TN 8 SPORDIHOONE

Laupäeval ja pühapäeval ehk 21. ja 22.septembril toimub Turu tn 8 spordihoones rahvusvaheline lauatennise turniir ehk Evelin Lestali memoriaalturniir. Üritus on tasuta.
Turniiri korraldab Tartu spordiselts Kalev
Rohkem infot www.tartuskalev.ee

Laupäeval ja pühapäeval ehk 21. ja 22.septembril toimub samas ka Terminal Oil cup korvpallis. Laupäeval toimuvad eelvõistlused ja poolfinaalid ning pühapäeval finaalid. Korraldaja: Tartu Spordiselts Kalev/Tartu Palliklubi. Sissepääs tasuta.
Rohkem infot: Facebook: Terminal Oil Cup.

TÄHTVERE PUHKEPARK

Laupäeval, 21.septembril toimub Tähtvere puhkepargis Tartu Sügisrull 2019.
Startide algus kell 11. Rohkem infot: http://tartusuusaklubi.ee/eviko-suusarull-2019/