Laupäeval, 17. juunil Tartus, Tähtvere puhkepargis toimunud perepäeva külastas üle 500 inimese. Rõõmu liikumisest ning erinevatest tegevustest tundsid nii lapsed kui täiskasvanud.

Perepäev algas piduliku Tähtvere välijõulinnaku avamisega, kus näitas oma oskusi tänavatrenni meister Carl Niidas esinejanimega Superclarkson ja vägeva showga esinesid DrumAttack trummarid. Avamisel tänati jõulinnaku ehitusele kaasa aidanud ning panustanud inimesi ja ettevõtteid ning kõik kohalolnud inimesed said tutvuda vastavatud välijõulinnaku võimalustega.

Lapsed ja noored said erinevaid liikumisega seotud pesasid külastades koguda templeid templikaardile, et siis hiljem loosimises osaleda. Liikumisaasta ning erinevaid toetajate poolt välja pandud auhindu võitsid üle 100 lapse.

„Arvestades, et tegemist oli väga kuuma ilmaga, oleme siiski rõõmsad, et tartlased ei pidanud paljuks rannas viibimisele eelistades perepäevale kohale tulla“ sõnas Tartu Spordi müügi-ja teenindusjuht Auli Solo. „Oli tore näha, et nii nagu perepäevane kohane, tuldigi koos peredega ning liikumiseks eelistati jalgrattaid“ jätkas Solo. „Loodetavasti kujuneb „Tartu liigub“ perepäevast pikem traditsioon ning me saame igal aastal tutvustada Tähtvere puhkepargi erinevaid võimalusi ning arenguid“ lisas Solo.

Meeleolukas päev Tähtvere puhkepargis lõppes õhtuse suurkontserdiga Tartu laululaval, kus mitmetuhandelise pealtvaatajaskonna ette astusid sellised staarid nagu Brennan Heart ning Italobrothers ning Eesti artistid, kellest ehk nimekaim on Shanon.

Siit leia perepäeva fotode galerii:
https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1nPWgdt4PhRyvH_xqwAn9_qz8iHVH1FZ6?fbclid=IwAR0-e0wbK1j-OjJ7rKu24qcnZ39ywAEbFGhnkAjBdBAiC8siuio8B2TNZ50

Fotod tegi: Ketlin Lääts/Tartu linn